Avainlippu

Artikkelit

8.10.2021

Tunnelmavalaistusta pihalle

Syksy on saapunut! Iltojen pimetessä ja säiden viiletessä meistä jokainen kaipaa varmasti ympärilleen hieman lisää valoa. Kerromme sinulle alla monta syytä panostaa toimivaan pihavalaistukseen.

2.9.2021

Vastuullisuus ja hiilijalanjälki

Kestävät ratkaisut ja ympäristöystävällisyys ovat HB:lla merkittävässä roolissa. - On jokaisen alalla toimivan etu saada päästöjä pienemmäksi, kertoo toimitusjohtaja Virpi Nieminen.

Muurikivi sileä
26.2.2021

Piharakentamisen trendit & pihauutuudet

Kodin ja kotipihan merkitys arjessa on korostunut viimeisen vuoden aikana koronapandemian myllertäessä maailmalla ja myös täällä meillä. Matkailun ollessa liki mahdotonta, on resursseja suunnattu omaan lähiympäristöön.

Torikivi musta, patio
19.2.2021

Toinen olohuone ulkona

Yhä useammin pihoistamme muotoutuu kodin toinen olohuone, jossa vietetään aikaa, ruokaillaan sekä tehdään asioita yhdessä perheen ja ystävien kesken. Kotimaiset helposti asennettavat ja kestävät HB-pihakivet ja -laatat luovat runsaasti mahdollisuuksia pihan eri alueiden sommitteluun.

Patinoitu Torikivi musta ja Patinoitu Muurikivi musta
18.2.2021

Suunnittele pihakiveys toiveiden ja käyttötarkoituksen mukaan

Ajattomalla kiveyksellä saadaan luotua pihalle siisti ja arvokas yleisilme. Riittävä sekä hyvin suunniteltu valaistus tekevät siitä myös turvallisen sekä tunnelmallisen erityisesti pimeään aikaan.

Avainlippu - Valmistettu Suomessa