Avainlippu

Kilpailuiden ja arvontojen säännöt

  1. Arvonnan järjestäjä

HB-BETONITEOLLISUUS OY – Betonitehtaantie 1, 40320 Jyväskylä
Y-tunnus: 0908475-7
Myöhemmin ”Järjestäjä

  1. Järjestäjä järjestää arvonnan HB-Betoniteollisuuden hallinnoimalla sivulla tai tilillä. Arvontaan/kilpailuun osallistuminen on ilmaista eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista.
  2. Kilpailujen ja arvontojen osallistumisaika:

Osallistumisaika ilmoitetaan ko. arvonnan/kilpailun yhteydessä.

  1. Arvontaan/kilpailuun osallistuminen:

Arvontaan osallistutaan aina kommentoimalla arvonnan / kilpailun julkaisua.

Instagram-arvonnoissa voittaja voidaan arpoa joko julkaisusta tykänneiden, sitä kommentoineiden tai profiilia seuraavien kesken. Ohjeet osallistumiseen ilmoitetaan aina julkaisun yhteydessä

  1. Arvonnan/kilpailun suorittaminen ja voittajan julkistaminen

Osallistumisajan päättyminen ilmoitetaan aina arvonnan yhteydessä. Arvonta suoritetaan tämän jälkeen 5 päivän kuluessa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä. 

Kaikki osallistujiin ja voittajaan liittyvä viestintä tuhotaan 1 kk aikana, kun voittaja on tavoitettu ja palkinto on toimitettu hänelle. Arvonta suoritetaan satunnaisotannalla järjestäjän toimistolla, ellei arvontajulkaisussa toisin mainita.

  1. Palkinto

Palkinto ilmoitetaan aina julkaisun yhteydessä.

Palkinto on noudettava henkilökohtaisesti eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 7 päivässä, arvotaan uusi voittaja. Facebook/Instagram ei ole mukana arvonnan/kilpailun järjestäjänä, vaan tarjoaa ainoastaan alustan arvonnan/kilpailun, järjestämiselle.

  1. Arvonnan/kilpailun järjestäjän vastuu

Järjestäjä rajoittaa vastuunsa arvonnan/kilpailun kohteena olevaan palkintoon. Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

  1. Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan/kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan julkaisun yhteydessä.

  1. Arvonnan/kilpailun julkisuus

Arvontaan/kilpailuun osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä ja kuvansa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajan nimi ja kuvamateriaalia voidaan jakaa julkisesti järjestäjän sosiaalisen median kanavissa.

  1. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Järjestäjän tietosuojaselosteisiin ja rekistereihin voit tutustua tällä sivulla https://hb.fi/tietosuojaseloste-ja-evasteet/ 

 

Avainlippu - Valmistettu Suomessa