Avainlippu

HB-Priima-väliseinäharkot

Kivipohjaiset HB-Priima -väliseinätuotteet ovat paras ratkaisu kaikkeen seinärakentamiseen, kuten kosteisiin tiloihin. HB-Priimalla rakennat kätevästi myös kevyet väliseinät ja puurakenteisten ulkoseinien sisä- ja ulkoverhoukset. Soveltuu myös esim. pientalojen julkisivun saneerauksessa rappausalustana. HB-Priima 100 mm ja tätä leveämmillä väliseinäharkoilla voidaan tehdä kantavaa seinää.

HB-Priima 130 Silence on ratkaisu kohteisiin, joissa väliseinältä odotetaan poikkeuksellisen hyvää ääneneristävyyttä. Sen ilmaääneneristävyysluku on huippuluokkaa siitäkin huolimatta, että sen paksuus on vain 130 mm. HB-Priima 130 Silence soveltuu myös kantavien seinien rakentamiseen. HB-Priima 130 Silence -tuoteperheen kattavalla valikoimalla työskentely on nopeaa ja helppoa. Tuoteperheeseen kuuluu useita eri lisäharkko-osia kuten kulma-, umpi- ja matalat harkot sekä aukonylityspalkit.

Kestää kosteutta, pakkasta, ei pala eikä lahoa

HB-Priima on kivipohjainen rakennusmateriaali; se kestää kosteutta, se ei lahoa eikä pala. Käyttämällä HB-Priimaa ja oikeaa kosteuseristystapaa, voidaan kosteissa tiloissa välttyä laho- ja homevaurioilta.

Ympäripontattuna ja tarkkamittaisena HB-Priima on erittäin helppo, nopea ja kustannustehokas asentaa. Vähäinen laastimenekki 2,5 kg/m2.

HB-Priima-väliseinälevyt (kevytsora)

HB-Priima 130 Silence -väliseinäharkot (betoni)

HB-Priima-palkit

Laastikelkat

Avainlippu - Valmistettu Suomessa