Avainlippu

PavePad-terassijärjestelmä

Helppo tuki tasakaton, terassien ja parvekkeiden päällystämiseen!

PavePadit ovat pinottavia tukia, joita voidaan käyttää useimpien erityyppisten kattoterassien ja parvekkeiden päällystämisessä. Muotoilun mukaiset 5 mm:n raot laattojen välissä mahdollistavat sadeveden nopean poistumisen.

PavePad-tuotteita on 4:ää eri korkeutta ja niitä voidaan yhdistää sekä pinota oikean korkeuden saavuttamiseksi. Hienosäädöt tehdään 1,5mm:n välilevyn avulla. PavePadin avulla katon kaltevuuden vaikutusta voidaan tasata ja luodaan tasainen pinta terassille.

Tuotetiedot

PavePad 7.5 mm

Mitat (mm)180x7,5mm
Myyntierä (kpl/pkt)43
TuotenimikePAVE7
EAN-koodi6419249009776

PavePad 15 mm

Mitat (mm)180x15
Myyntierä (kpl/pkt)50
TuotenimikePAVE15
EAN-koodi6419249009752

PavePad 45 mm

Mitat (mm)180x45
Myyntierä (kpl/pkt)16
TuotenimikePAVE45
EAN-koodi6419249009769

PavePad 90 mm

Mitat (mm)180x90
Myyntierä (kpl/pkt)8
TuotenimikePAVE90
EAN-koodi6419249009783

PaveDamper 4,5 mm

Mitat (mm)180x45mm
Myyntierä (kpl/pkt)110
TuotenimikePAVED
EAN-koodi6419249009790

PaveShim 1,5 mm

Mitat (mm)180x1,5 mm
Myyntierä (kpl/pkt)150
TuotenimikePAVES
EAN-koodi6419249009806

Paras tuki tasakaton terassien ja parvekkeiden päällystämiseen

PavePad-järjestelmä on valikoima pinottavia tukia, jotka mahdollistavat nopean ja helpon laatoitetun pinnan asentamisen terasseille ja parvekkeille esim. terassikäyttöön tai kulkuteiksi. PavePad on kehitetty optimoimaan laattojen ja puuterassin asentamiseen tarvittava työ. PavePadin monipuolisuuden ansiosta kattoterassien asentamiseen ja tasoittamiseen tarvittava aika on perinteisiin tapoihin verraten huomattavasti pienempi.

Vakaa

PavePadit ovat pinottavia tukia, joita voidaan käyttää useimpien erityyppisten kattoterassien ja parvekkeiden päällystämisessä. Niiden 180 mm: n läpimitta vähentää pistekuorman vaikutusta erityisesti eristetyssä, lämpimässä kattorakenteessa. Muotoilun mukaiset 5 mm:n raot laattojen välissä mahdollistavat sadeveden nopean poistumisen. PavePad itse on myös  suunniteltu vettä poistavaksi sen varmistamiseksi, ettei niiden sisään jäisi mahdollisesti hajuja aiheuttavaa ummehtunutta vettä. PavePad-tuotteita on 4:ää eri korkeutta ja niitä voidaan yhdistää sekä pinota oikean korkeuden saavuttamiseksi. Hienosäädöt tehdään 1,5 mm:n välilevyn avulla. PaveDamper 4,5 on lisävaruste, jota käyttämällä voidaan eliminoida liikkuvien kivien mahdollisesti aiheuttamat äänet. PavePadin avulla katon kaltevuuden vaikutusta voidaan tasata ja luodaan tasainen pinta terassille.

Nopea ja helppo asentaa

Kokemus on opettanut meitä tekemään tuotteen, jonka painopiste on asennustyön tekemisessä mahdollisimman nopeaksi ja helpoksi. Niinpä PavePad on tehty mahdollisimman monipuoliseksi ja yksinkertaiseksi. PavePad-tuotteen ansiosta käytössäsi on järjestelmä, joka vähentää työvoiman tarvetta, sillä sen avulla ei tarvitse tehdä poikkeuksellisia, aikaa kuluttavia ratkaisuja. PavePad on tukenasi koko työn ajan.

Parempi vakaus jopa reunoilla ja kulmissa

Mahdollisuus jakaa PavePadit puolikkaisiin ja neljäsosiin mahdollistaa hyvän ja vakaan tuen asentamisen aina reunoille ja nurkkiin asti ilman tarvetta poikkeusratkaisuille.

Jakaminen ja pinoaminen

PavePad-valikoima on kehitetty selviämään kaikista kattoterassin asentamisessa eteen tulevista tilanteista. Lähes mikä tahansa tilanne on osattu ennakoida. Koko PavePad-valikoima voidaan jakaa puoliksi tai neljäsosiin ilman työkaluja.  Ne voidaan jakaa osiin yksinkertaisesti käsin. Puoliksi tai neljään osaan jakamisen jälkeenkin PavePad voidaan yhä pinota ja ne lukkiutuvat paikalleen taaten hyvän vakauden kaikissa tilanteissa.

Mahdollisissa erityistilanteissa katon reunalla voit leikata PavePadia sahalla tai kulmahiomakoneella. (Huom! Jotta laattoja ei tarvitsisi leikata, sorareunusta voidaan käyttää ulkoreunoilla)

Erilaiset laatat (eri paksuudet)

PavePad voidaan helposti muokata eripaksuisia laattoja tai metalliritilöitä varten.

Puiset päällysteet

PavePad-tuoteryhmää voidaan käyttää mahdollistamaan veden poistuminen puu- tai yhdistelmämateriaalia olevien terassitukien alta. Tuet voivat olla puu- tai metallipalkit.

PavePadin kääntäminen

Pinoamista varten päällimmäinen PavePad voidaan kääntää ympäri, jolloin saadaan luoduksi litteä pinta, jolle voidaan asettaa palkit. Tästä ominaisuudesta on hyötyä myös silloin, kun tarvitaan lisätukea laattojen alle hankalien kulmien kohdalle (ks. kuva).

Kestävä ja kierrätettävä materiaali

PavePadit valmistetaan Tanskassa. Kaikki osat tuotetaan käyttäen PEHD:iä (korkeatiheyksinen polyeteeni). Tästä on useita etuja.

Lämpötilan kesto: Lämpötilan vaihteluvälin ollessa -50oC aina 100oC asti PavePadit ovat sopivia sekä kylmimpiin että kuumimpiin ilmastoihin.

Vahvuus: Jokainen PavePad kykenee kantamaan 1200 kg kuorman. Ne kykenevät käsittelemään myös lisäkuormia, joita saattaa aiheutua esim. ilmastointilaitteista tai istutuslaatikoista.

Kemikaalien kestävyys: PavePadit kestävät kaikkia kemikaaleja, joita tavallisesti esiintyy laatoitetuilla pinnoilla.

Joustava ja kestävä: Tarvittaessa PavePadiin voidaan kiinnittää palkkeja ruuvilla ilman rikkoutumisen vaaraa.

Ympäristö: PavePadit ovat 100% myrkyttömiä ja 100% kierrätettäviä. Muutamme vanhat, palautetut PavePadit uudeksi raakamateriaaliksi puhdistamalla ja jauhamalla ne.

 

 

Ota meihin yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö,
vastaamme mahdollisimman pian.

Etsi lähin jälleenmyyjä

Löydä lähin jälleenmyyjäsi
kattavasta verkostostamme.

Avainlippu - Valmistettu Suomessa